En himla massa matlagning

Nu har skolan kommit igång som vanligt. Igår gjorde vi mousse-bakelser (bilder kommer till helgen), och på onsdagar har vi ju "Brunch". Idag var det bakad potatis, röror och äggrätter som stod på schemat.




Vi pocherade ägg, stekte omeletter och gjorde äggröra. Ägg måste vara det bästa livsmedlet någonsin!










Jag och Didrik gjorde guacamole, auberginedipp och ost- och basilikasmör.












Som om det inte var nog, så gjorde jag matlådor när jag kom hem. Rotmos och fiskgratäng. Gratänger är sjukt praktisk mat. I med lite vad som helst, på med creme fraiche eller grädde, kanske lite ost, och sen får den stå i ugnen ett tag. Nu blev det blandad fisk, lök, broccoli, kapris och senap.



Kommentarer
Postat av: Findus

Vadå får du inte äta av maten i skolan?

2011-11-30 @ 22:13:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0