Ännu mera socker

Så var det dags för mig också, att starta en blogg. En baknings-blogg dessutom, som det redan finns miljarder av.

Men jag lovar att ni ska slippa charmigt bleka foton på rutiga dukar och småblommiga kaffekoppar, och de där uuuunderbart vackra kakfaten jag köpte här om dagen. Här ska inte heller finnas några långa utläggningar om hur fantastiskt livet är, och hur jag går bland blommorna och plockar frukter av alla de slag, som jag sedan syltar och saftar och ooooh så ljuvligt det smakade!


Nä det där orkar jag inte skriva om. Jag har tänkt blogga om vad jag själv gör, och det är inte alls något underbart fantastiskt rosaskimrande. Men det är ändå ganska spännande, åtminstone för mig. Jag har precis börjat skolan; en Yrkeshögskoleutbildning för bagare och konditorer, i Kristianstad. Ett år lång är den, och efter gesällprovet framåt sommaren är jag i mål.

Så det blir vad den här bloggen ska handla om. Vad jag gör i skolan, och utanför. En massa bakning, bilder på mer eller mindre lyckade bakverk, kanske lite recept om det finns något intresse för det. Konkret och okomplicerat tänker jag mig (och kanske någon liten utläggning om hur fruktansvärt jobbigt livet är, och hur jag går bland hundbajs och stadsbussar och plockar cigarettfimpar för att jag är fattig, som jag sedan röker upp och oooooh så ljuvligt det smakade!).

Kommentarer
Postat av: angelica

Vilka ljuvliga saker du bakar. Åh, skulle vilja komma och smaka på ditt konditori sen. : )

2011-10-24 @ 17:00:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0