Praktiken och semlor

Jag jobbade ju natten till igår, och det gick bra. Det var först när jag var på väg hem som jag kände att jag var trött. Jag fick lägga mig ett par timmar, och sen var jag normal igen.

Min praktikplats är ett stenugnsbageri i Ystad, där det bakas surdegsbröd. Annat också, men en väldig massa surdegsbröd. Jag har varit där en vecka nu, och jag har fått göra hur mycket saker som helst. Croissanter, surdegsbröd, kanelbullar, baguetter, kanapéer och semlor. Det är ju högsäsong för semlorna nu, och på Söderberg & Sara kan man köpa de godaste! 

Nu har jag fem veckor kvar av praktiken, och det är alldeles för lite när man är på världens roligaste arbetsplats.


Behöver jag ens säga att jag lever på bröd nu? Namnam!



Kolla in snyggebutterkakan!



Marmeladen och the semlorz (och the minisemlorz)!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0