Blåsa karamell - första försöket

Tredje karamellveckan, och nu var det dags att blåsa socker. Himla simpelt. Koka ihop lite karamell och blås upp den till en figur. Tadaa! Kajsa visar hur man gör.






Riktigt så lätt var det inte, och utanför dörren växte högen av krossad karamell. Men efter en himla massa övning gick det faktiskt bra.




Emelies och Roberts bord.



Patrik och Didrik gör päron.




För mig blev det mest fåglar. Alla är trasiga på baksidan, men det är hemligt. Det här var ändå bara övning. Imorgon blir det på riktigt, för då ska vi blåsa fiskar!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Vad kul det ser ut! Lycka till med fiskarna :)

2012-01-25 @ 11:37:08
URL: http://mystiskt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Matbloggstoppen
RSS 2.0